Adidas – de beste fotballskoene

Adidas er et tysk selskap som lager treningstøy og treningsutstyr. Selskapet startet opp i 1949, og er verdens nest største produsent av sportstøy. Selskapets logo med tre striper er velkjent, og går igjen både på klærne og skoene de lager. Merket er lett gjenkjennelig, og regnes som en av de mest kjente og mest verdifulle logoene i verden.

 

Adidas fotballsko er kjent for høy kvalitet, og regnes av mange som de beste fotballskoene i verden. Sko fra Adidas brukes også av mange kjente fotballspillere og andre idrettsutøvere, noe som bidrar til merkets popularitet. Foretaket bruker mange millioner på å sponse kjente utøvere innen mange idretter, spesielt fotball. Mange enkeltspillere og lag har avtaler med foretaket.

Adidas lager mange ulike typer sportssko, også mange ulike fotballsko, og hvilken sko man foretrekker avhenger av personlig smak, og hva som føles best. Alle føtter er forskjellige, og det viktigste er at man finner en sko som passer til foten. Når det er sagt, er også kvalitet viktig, og der er Adidas blant de beste. Kvaliteten er også én av årsakene til merkets suksess. Dersom de hadde laget dårlige sko, ville de ikke hatt det gode omdømmet de har i dag.