La Liga og FC Barcelona

Fotball i Spania er like aktuell for besøkende, som for innbyggerne selv. FC Barcelona, ofte kalt Barca, har tusenvis av fans fra hele verden. Fra alle verdenshjørner kommer det besøkende til Camp Nou hvert eneste år. La Liga en av verdens beste ligaer, og FC Barcelona er klubben som representerer dette nivået på en fantastisk måte. FC Barcelona har deltatt i europacuper uavbrutt siden begynnelsen i 1955.

Dersom du er FC Barcelona-fan

For å se en hjemmekamp med FC Barcelona, er det nærmest en selvfølge å tydelig vise hvem du heier på. Å spasere gatelangs med tusenvis av andre Barcelona-tilhengere, gir en fantastisk stemning når du selv er en del av tilhengerskaren. Sørg for at skjerf og lue, som du finner på supportersplace.com, er i kofferten før avreise. Ved å sørge for godt supporterutstyr før ankomst, har du gjort mottakelsen og tilhørigheten fullkommen.

La Liga og de store oppgjørene

La Liga har hatt utallige uforglemmelige oppgjør gjennom tidene. Klubbens største rival er Real Madrid, og kampene mellom disse kalles El Clásico. Disse oppgjørene får alltid ekstrem oppmerksomhet, og har gitt noen av de beste kampene i La Liga. Barcelona by kan også tilby mange forskjellige attraksjoner og aktiviteter. Her finner du også mange puber du kan gå på med lokalbefolkningen, for å få den beste fotballopplevelsen.