Premier Leagues popularitet utenfor Storbritannia

Det er ingen tvil om at mange mennesker er glade i fotball – det er for tiden verdens mest populære sport, og det er til tider så godt som umulig å unngå å høre om sporten, kanskje spesielt i tider da det avholdes store turneringer som entusiastene ønsker å følge med på.

Når det gjelder turneringer og ligaer innen sporten er det ingen tvil om at det er Premier League som er selve kremen av kremen. Premier League er for tiden den aller mest sette fotballigaen på tvers av hele verden, til tross for at ligaen egentlig har sitt hjem i Storbritannia.

Premier League i Norge

Nordmenn har alltid vært særdeles glade i fotball, og av den grunn er det naturlig at vi liker å se Premier League. Ikke bare er det mange tusen nordmenn som ser på ligaen hvert år, det er nemlig også mange av oss som er særdeles dedikerte til å støtte våre favorittlag.

Nordmenn, og andre tilhengere av serien på verdensbasis, er gjerne veldig glade i å støtte sine favorittlag. Det er ikke sjeldent at vi ser nordmenn pryde seg selv med trøyer og annet utstyr som representerer sitt favorittlag. Det finnes en rekke spennende sportsbutikker, slik som Supportersplace.com, som tilbyr slike trøyer og annet materiale.

Premier League rundt om i verden

Det å si at Premier League er populært utenfor Storbritannia vil være en stor underdrivelse – ligaen sendes nemlig for tiden i hele 212 forskjellige territorier rundt om på kloden, og det regnes med at så mye som opp mot flere millioner individuelle mennesker følger med på sendingene av ligaen hvert år.

I land som USA er det for tiden slik at Premier League tiltrekker stadig flere tilskuere, da omkring en halv million amerikanere følger med på sendingene. Premier League kan også skryte av å være det mest kringkastede sportsprogrammet i hele Asia, et kontinent som huser enorme mengder mennesker med interesse for sport.